Despre noi

Suntem dedicati sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii posibile. Prin urmare, ne asiguram ca lucram cu cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a va oferi cele mai bune solutii de reparatii. In plus, ne asiguram ca toate reparatiile noastre sunt efectuate cu componente de calitate superioara si cu cel mai mare nivel de atentie la detalii.

De ce TehnoFiX.ro ?

TehnoFix.ro este alegerea perfecta pentru reparatiile dispozitivelor tale deoarece oferim o combinatie unica de calitate, profesionalism si viteza. Ne straduim sa oferim servicii complete de reparatii pentru telefoane, tablete si laptopuri, cu o echipa de tehnicieni experimentati si utilaje moderne pentru a rezolva orice problema a dispozitivului tau.

Service rapid si eficient

Ne straduim sa finalizam reparatiile rapid si eficient, astfel incat sa puteti reveni la utilizarea dispozitivului cat mai curand posibil.

Preturi
accesibile

Oferim preturi competitive pentru toate serviciile noastre de reparatii, asigurandu-va ca va puteti repara dispozitivul fara un efort financiar considerabil.​

Folosim piese de inalta calitate

Folosim doar piese calitate si 100% originale pentru a ne asigura ca dispozitivul tau va functiona perfect si va fi durabil dupa reparatie.

Echipa
calificata

Tehnicienii nostri sunt bine pregatiti si au experienta in repararea unei game largi de dispozitive GSM.

0 +
DISPLAY-URI INLOCUITE
0 +
BATERII INLOCUITE
0 +
DEVICE-URI REPARATE
0 +
CILENTI MULTUMITI

Care sunt serviciile TehnoFix.ro ?

TehnoFix.ro ofera o gama larga de servicii de reparatii pentru telefoane, smartwatch-uri, laptopuri si tablete. 

Reparatii pentru telefoane

Oferim reparatii pentru toate modelele de telefoane, indiferent de marca sau problema. Acestea includ reparatii pentru ecrane sparte, baterii descarcate, probleme cu incarcarea si multe altele.

Reparatii pentru smartwatch-uri

Suntem specializati in reparatii pentru toate tipurile de smartwatch-uri, inclusiv schimbarea bateriilor, inlocuirea ecranelor si multe altele.

Reparatii pentru laptopuri si tablete

Indiferent daca aveti nevoie de o inlocuire a ecranului, de o reparatie a tastaturii sau de o reparatie a placii de baza, echipa noastra de tehnicieni va poate ajuta sa va aduceti laptopul sau tableta inapoi la viata.

Recuperare date

Oferim servicii de recuperare date pentru telefoane, laptopuri si alte dispozitive. Indiferent daca datele dumneavoastra au fost sterse accidental sau dispozitivul a fost deteriorat, va putem ajuta sa recuperati datele importante.

Consultanta si asistenta tehnica

Suntem aici pentru a va ajuta cu orice problema tehnica sau intrebare pe care o aveti. Echipa noastra de experti va poate oferi asistenta tehnica de la distanta sau va poate ghida in timpul unei vizite la sediul nostru.

Vanzari de accesorii

Pe langa serviciile de reparatii, TehnoFix.ro ofera si o gama larga de accesorii pentru telefoane, smartwatch-uri, laptopuri si tablete. Acestea includ casti, incarcatoare, huse de protectie si multe altele.

In concluzie, TehnoFix.ro este o destinatie completa pentru toate nevoile dumneavoastra de reparatii si accesorii pentru dispozitive.

Service-ul GSM potrivit pentru tine

Suntem un service GSM de incredere, care raspunde atat nevoilor persoanelor fizice, cat si ale companiilor. Cu expertiza si angajamentul nostru fata de excelenta, ne asiguram ca toti clientii nostri primesc cele mai bune servicii de reparatii dispozitive electronice si suport posibil.

Gama noastra de servicii GSM include totul, de la deblocarea si repararea telefoanelor pana la furnizarea de accesorii si dispozitive mobile de inalta calitate. Lucram cu toate marcile si modelele importante, astfel incat sa aveti incredere in noi pentru a va satisface nevoile specifice.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau ai nevoie de serviciile noastre de reparatii, nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau completand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi suportul necesar in orice problema legata de dispozitivele tale electronice.

Telefon: 0729340340

Email: contact@tehnofix.ro

Adresa: Calea Plevnei 9, Bucuresti 010221