Contact TehnoFix

Pe pagina noastra de contact, veti gasi o serie de informatii importante, inclusiv adresa noastra, numarul de telefon si adresa de e-mail. De asemenea, veti gasi si un formular de contact pe care il puteti utiliza pentru a ne trimite un mesaj direct de pe site-ul nostru. Aceast formular de contact va permite sa ne trimiteti intrebari, solicitari de servicii sau sa ne transmiteti orice alta informatie importanta.

De ce sa alegi TehnoFix?

La TehnoFix, suntem dedicati sa oferim servicii de reparatii profesionale, rapide si eficiente pentru dispozitivele dvs. electronice. Alegeti TehnoFix pentru a va asigura ca dispozitivele dvs. sunt intotdeauna in cea mai buna stare posibila.

1. Experienta si cunostintele noastre

La TehnoFix, echipa noastra de tehnicieni cu experienta are cunostinte detaliate despre o gama larga de dispozitive electronice, inclusiv telefoane, tablete, laptopuri si ceasuri inteligente.

2. Utilizarea de componente si piese de calitate superioara

Utilizam numai componente si piese de calitate superioara pentru reparatiile efectuate la dispozitivele dvs., astfel incat sa va puteti bucura din nou de dispozitivele dvs. in cea mai buna forma posibila.

3. Rapiditatea si eficienta serviciilor noastre

Suntem constienti de faptul ca dispozitivele dvs. electronice sunt importante pentru voi si de aceea oferim servicii rapide si eficiente de reparatii. Ne straduim sa finalizam reparatiile intr-un timp cat mai scurt posibil si sa va restabilim dispozitivul intr-o stare buna de functionare.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau ai nevoie de serviciile noastre de reparatii, nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau completand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi suportul necesar in orice problema legata de dispozitivele tale electronice.

Telefon: 0729340340

Email: contact@tehnofix.ro

Adresa: Calea Plevnei 9, Bucuresti 010221