Service tablete Bucuresti

Echipa noastra de tehnicieni cu experienta si calificati sunt pregatiti sa efectueze orice reparatie necesara pentru tableta dumneavoastra. Indiferent de problema cu care va confruntati, va putem ajuta sa remediati problema si sa va pastrati tableta functionala si intr-o stare buna de functionare pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Service tablete Bucuresti

La TehnoFix, suntem dedicati sa oferim servicii de reparatii profesionale pentru tablete. De la repararea ecranului spart, la inlocuirea bateriei uzate sau remedierea problemelor de software, putem oferi orice servicii de reparatii necesare pentru tableta dumneavoastra.

1. Diagnosticarea problemei

Primul pas important in reparatia tabletei este diagnosticarea problemei. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta va efectua un diagnostic amanuntit pentru a identifica problema exacta cu tableta dumneavoastra. Acest proces include testarea tuturor componentelor tabletei, inclusiv ecranul, bateria, porturile de incarcare si butoanele de control.

2. Repararea

Dupa diagnosticarea problemei, tehnicienii nostri cu experienta vor incepe procesul de reparatie. Vom folosi doar piese si componente de calitate superioara si vom efectua reparatiile cu atentie la detalii, pentru a ne asigura ca tableta dumneavoastra este reparata corect si eficient. Repararea poate include inlocuirea componentelor defecte sau deteriorate, remedierea problemelor de software sau hardware, sau efectuarea altor tipuri de reparatii specifice tabletei dumneavoastra.

3. Testare și eliberare

Dupa finalizarea reparatiei, vom testa tableta pentru a ne asigura ca functioneaza perfect. Daca tableta dumneavoastra a fost reparata la sediul nostru, va vom inmana dispozitivul si vom verifica daca este totul in regula. Daca tableta dumneavoastra a fost reparata prin intermediul serviciului nostru de livrare la distanta, va vom trimite dispozitivul inapoi si vom verifica daca totul este in regula.

0 +
DISPLAY-URI INLOCUITE
0 +
BATERII INLOCUITE
0 +
DEVICE-URI REPARATE
0 +
CILENTI MULTUMITI

Care sunt serviciile principale pentru repararea tabletei la TehnoFix.ro?

Iata 6 exemple de servicii de reparatii pe care le oferim pentru tablete la TehnoFix:

Inlocuirea ecranului

Reparam sau inlocuim ecranele sparte, fisurate sau zgariate, asigurandu-ne ca noul ecran este de calitate superioara si compatibil cu marca si modelul tabletei dumneavoastra.

Inlocuirea bateriei

Inlocuim bateriile uzate, care se descarca repede sau care nu mai tin incarcarea, cu baterii noi si de inalta calitate.

Repararea sau inlocuirea conectorului de incarcare

Daca conectorul de incarcare al tabletei dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator sau nu incarca bateria, tehnicienii nostri pot repara sau inlocui conectorul.

Remedierea problemelor de afisaj

Daca tableta dumneavoastra afiseaza probleme de afisaj, cum ar fi pete negre sau linii verticale pe ecran, vom identifica si repara problema.

Inlocuirea butoanelor

Daca butoanele tabletei dumneavoastra nu mai functioneaza sau sunt blocat, putem inlocui butoanele pentru a va asigura ca tableta functioneaza corespunzator.

Curatarea si intretinerea

Efectuam curatarea si intretinerea tabletei, inclusiv indepartarea prafului si a murdariei, curatarea porturilor de incarcare si a altor componente, astfel incat dispozitivul dumneavoastra sa functioneze la capacitate maxima.

La TehnoFix, suntem pregatiti sa efectuam orice tip de reparatii pentru tableta dumneavoastra, indiferent de marca sau modelul acesteia. Avem o echipa de tehnicieni cu experienta si calificati, care folosesc echipamente si tehnologii moderne pentru a efectua reparatiile in mod eficient si rapid. De asemenea, vom utiliza numai piese si componente de calitate superioara pentru toate reparatiile noastre, astfel incat sa putem oferi o garantie pentru serviciile noastre.

Service-ul GSM potrivit pentru tine

Suntem un service GSM de incredere, care raspunde atat nevoilor persoanelor fizice, cat si ale companiilor. Cu expertiza si angajamentul nostru fata de excelenta, ne asiguram ca toti clientii nostri primesc cele mai bune servicii de reparatii dispozitive electronice si suport posibil.

Gama noastra de servicii GSM include totul, de la deblocarea si repararea telefoanelor pana la furnizarea de accesorii si dispozitive mobile de inalta calitate. Lucram cu toate marcile si modelele importante, astfel incat sa aveti incredere in noi pentru a va satisface nevoile specifice.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau ai nevoie de serviciile noastre de reparatii, nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau completand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi suportul necesar in orice problema legata de dispozitivele tale electronice.

Telefon: 0729340340

Email: contact@tehnofix.ro

Adresa: Calea Plevnei 9, Bucuresti 010221