Service telefoane Bucuresti

Oferim o gama larga de solutii de reparatii pentru toate aceste probleme si multe altele.
Printre cele mai comune probleme intalnite la telefoane se numara ecranele sparte sau fisurate, bateriile descarcate sau care nu mai tin incarcare, butoanele sau porturile de incarcare care nu mai functioneaza si probleme cu sistemul de operare sau cu aplicatiile instalate.

Service telefoane Bucuresti

Reparatiile telefoanelor sunt unul dintre principalele servicii pe care le oferim la TehnoFix. Indiferent de modelul sau marca telefonului, suntem pregatiti sa oferim o solutie rapida si eficienta pentru orice problema intalnita.

1. Diagnosticarea problemei

Primul pas important in repararea telefonului este diagnosticarea problemei. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta va efectua un diagnostic amanuntit pentru a identifica problema exacta cu telefonul dumneavoastra. Acest proces include testarea tuturor componentelor telefonului, inclusiv ecranul, bateria, porturile de incarcare si butoanele de control.

2. Repararea

Dupa diagnosticarea problemei, tehnicienii nostri cu experienta vor incepe procesul de reparatie. Vom folosi doar piese si componente de calitate superioara si vom efectua reparatiile cu atentie la detalii, pentru a ne asigura ca telefonul dumneavoastra este reparat corect si eficient.

3. Testare și eliberare

Dupa finalizarea reparatiei, vom testa telefonul pentru a ne asigura ca functioneaza perfect. Daca telefonul dumneavoastra a fost reparat la sediul nostru, va vom inmana dispozitivul si vom verifica daca este totul in regula. Daca telefonul dumneavoastra a fost reparat prin intermediul serviciului nostru de livrare la distanta, va vom trimite dispozitivul inapoi si vom verifica daca totul este in regula.

0 +
DISPLAY-URI INLOCUITE
0 +
BATERII INLOCUITE
0 +
DEVICE-URI REPARATE
0 +
CILENTI MULTUMITI

Care sunt serviciile principale pentru repararea telefonului la TehnoFix.ro?

Iata 6 exemple de servicii de reparatii pe care le oferim pentru telefoane la TehnoFix:

Inlocuirea ecranului

Reparam sau inlocuim ecranele sparte, fisurate sau zgariate, asigurandu-ne ca noul ecran este de calitate superioara si compatibil cu marca si modelul telefonului dumneavoastra.

Inlocuirea bateriei

Inlocuim bateriile uzate, care se descarca repede sau care nu mai tin incarcarea, cu baterii noi si de inalta calitate.

Remedierea problemelor de software

Diagnosticam si remediem problemele de software, inclusiv probleme cu sistemul de operare, cu aplicatiile instalate sau cu conectivitatea la retea.

Rezolvarea problemelor de hardware

Reparam orice problema de hardware, inclusiv butoane defecte, porturi de incarcare si casti care nu functioneaza, probleme cu senzorii sau cu camera foto.

Inlocuirea componentelor

Efectuam reparatii la nivelul componentelor pentru a remedia problemele cu circuitele electronice sau cu alte componente ale telefonului dumneavoastra.

Curatarea si intretinerea

Efectuam curatarea si intretinerea telefonului, inclusiv indepartarea prafului si a murdariei, curatarea porturilor de incarcare si a altor componente, astfel incat dispozitivul dumneavoastra sa functioneze la capacitate maxima.

Acestea sunt doar cateva dintre exemplele de servicii de reparatii pe care le oferim pentru telefoane. La TehnoFix, suntem pregatiti sa reparam orice problema intalnita cu telefonul dumneavoastra si sa va ajutam sa va pastrati dispozitivul intr-o stare buna de functionare pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Service-ul GSM potrivit pentru tine

Suntem un service GSM de incredere, care raspunde atat nevoilor persoanelor fizice, cat si ale companiilor. Cu expertiza si angajamentul nostru fata de excelenta, ne asiguram ca toti clientii nostri primesc cele mai bune servicii de reparatii dispozitive electronice si suport posibil.

Gama noastra de servicii GSM include totul, de la deblocarea si repararea telefoanelor pana la furnizarea de accesorii si dispozitive mobile de inalta calitate. Lucram cu toate marcile si modelele importante, astfel incat sa aveti incredere in noi pentru a va satisface nevoile specifice.

Contacteaza-ne

Daca ai intrebari sau ai nevoie de serviciile noastre de reparatii, nu ezita sa ne contactezi prin telefon, e-mail sau completand formularul nostru de contact. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi suportul necesar in orice problema legata de dispozitivele tale electronice.

Telefon: 0729340340

Email: contact@tehnofix.ro

Adresa: Calea Plevnei 9, Bucuresti 010221